top of page
High-3867_edited.jpg

Empower jezelf met mijn

1-1 Programma

Ready to feel high on life?

Het is tijd om je  weer veerkrachtig en lekker in je vel te voelen! 

 

Op dit moment ben ik mijn 1-1 aanbod aan het veranderen. Vind je het leuk om als eerste te weten wat ik aangepast heb? Laat je mailadres even achter en ik houd je vrijblijvend op de hoogte!

Je hebt zo’n fijne energie. Ik voelde me heel erg op m’n gemak en heel erg gehoord. Je hebt een heerlijke mix van zacht zijn, maar met een schop onder m’n kont ;)

Elsemiek - Marketing manager

Het was zo niet mijn ding om tijd voor mezelf te claimen, jij hebt me doen inzien dat het wel echt mega belangrijk is en het ook zo waard is. Mijn man ziet het verschil, dat ik echt met een glimlach naar beneden kom en dat motiveert hem ook om me er in te steunen.

Annemieke - Founder Impact Investment Platform

Janneke heeft me het belang van zelfliefde weer laten inzien. Haar woorden: 'zelfliefde is discipline' galmen regelmatig door mijn hoofd als ik weer de neiging heb om mezelf weg te cijferen in dienst van werk of gezin. Ik claim nu ook - met veel toejuiching van mijn directe omgeving - de tijd voor mezelf. Zo begint mijn dagelijkse yoga-routine er goed in te slijten. Ik voel me daardoor zoveel rustiger, zelfverzekerder en krachtiger.

Annemieke - Founder Impact Investment Platform

Ik voel me weer in balans! In Janneke's 1-1 traject kreeg ze mij weer op mijn pad waar ik even van was afgegleden. Zo dankbaar dat ik jou ben tegen gekomen! Door jou heb ik nog meer ingezien hoe fijn yoga is. Dat het echt als tool gebruikt kan worden om beter naar jezelf te luisteren en ben er echt bewust van geworden hoe belangrijk het het is om tijd voor jezelf te nemen om weer te kunnen geven.

Laura - Fotograaf en ondernemer

Ik vond het heel fijn om met jou te werken. Je bent zo positief en gewoon met beide voeten op de grond. Heel fijn hoe je alles behapbaar en toegankelijk maakt. En dat er ook nog ruimte is voor lol en lekker lachen! I love it!

Claire - Ondernemer

bottom of page