top of page
21_11_Janneke Heart Healing Yogi__DSC6128_websize.jpg

Heart Rise

Resilience retreat

Kies voor het verlangen om je goed in je vel te voelen. Veerkrachtig te zijn en het leven wat meer te kunnen relativeren. Je sterker en on top of things te voelen.

Anchor 1

Als manager van een bedrijf, team, gezin en sociaal leven heb je momenten nodig om op te laden. Even uit de autopilot te stappen en de volle aandacht geven aan jezelf. Zodat je het belangrijkste balletje in de lucht kunt blijven houden: jij! 

Retreat
met Janneke

17-19 april 2023

Ik geloof dat veerkracht een van de belangrijkste skills is die je nodig hebt in een druk veeleisend leven. Kunnen omgaan met veranderingen op alle niveaus in je leven. Van een kleuter tantrum bij het wegbrengen op de crèche, tot overspannenheid en het wisselen van baan.
 

Door bewust te zijn van wat belangrijk voor je is, waar je energie naartoe gaat en wat je nodig hebt kun je die veerkrachtigheid ervaren.

 

Maar door de dagelijkse drukte kun je soms wat afdrijven van dat wat je belangrijk vind, waar je voor staat. 

 

In dit retreat maak je weer verbinding met wat er voor jou toe doet en laad je op om dat te belichamen in je dagelijks leven. 

JannekeretreatLR-42.jpg
JannekeretreatLR-38_edited.jpg

"Ik heb heel veel inspiratie meegenomen uit het retreat: ik heb de afgelopen week weer vaker en met meer overtuiging yoga gedaan, bewuster en gezonder gegeten, dagelijks gejournaled, en over het algemeen veel bewuster bezig geweest met alles, met name goed voor mezelf zorgen. Ik hoop dat ik het nog heel lang vast kan houden!"

"Het was zo fijn om meer in mijn lichaam te komen met de yoga, en de combinatie van de beweging, het gezonde eten, buiten zijn en rust nemen brengt mij altijd nieuwe inzichten en inspiratie. Ik vond de persoonlijke begeleiding van Janneke en de ondersteuning van de lieve Kim heel fijn, als space holders hebben jullie het heel goed gedaan en een ontzettend fijne en liefdevolle sfeer gecreëerd."

"Ik voel me door de combinatie van me-time en de yoga lessen zowel fysiek als mentaal ontspannen. Ik heb minder klachten aan m'n lijf en heb de afgelopen week ook al een paar keer bewust voor mezelf gekozen. Dankjewel, ik heb genoten!"

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Ik neem je in dit kleinschalige retreat mee naar mijn roots: Zeeland!

We verblijven maandag 17 tot woensdag 19 april in een villa, middenin de polder bij Domburg. Je komt meteen tot rust als je over de weggetjes door de weilanden aan komt rijden bij de prachtige villa. De gezellige kamers hebben een eigen of gedeelde badkamer. En in de woonkeuken wissel je ervaringen uit, snoep je alvast uit Iris' pan of plof je lekker op de bank met een boek. Duik het zwembad in, wandel naar het strand en maak echt weer contact met je lichaam.  


De practices in het weekend zijn gebaseerd op mijn Heart Rise Methode. Daarin werk je aan een positieve body-, heart- en mindset. Ik sta bekend om mijn speelse, down-to-earth benadering van yoga met veel persoonlijke aanwijzingen en lol!

 

Ik zou het retreat aanraden omdat Janneke een hele fijne energie heeft en ik de lessen echt heerlijk vond!

LAAT JE VERWENNEN
JannekeretreatLR-27.jpg

Hoe fijn is het om de ratrace los te laten en even helemaal voor je te laten zorgen? Je hoeft je niet druk te maken over de boodschappen, of hoe laat je gaat koken. Daardoor kun je helemaal in het moment zijn, je overgeven aan het programma en volledig ontspannen. 

Laat je in de watten leggen met heerlijke yoga, meditatie, een fijn verblijf en verse maaltijden. Er is voldoende me-time in het programma om de natuur in te gaan, de sauna in te duiken, dat lang verwachte boek te lezen, of een dutje te doen in de tuin. Doe maar lekker waar je ZIN in hebt, in plaats van wat je 'moet'. Bliss!

 

Handig om te weten

  • Je hoeft absoluut geen yoga pro te zijn (whatever that is ;-). Ik stem de practices af op het niveau van de groep en bied voldoende ruimte voor persoonlijke tips en assists.

  • De heerlijke maaltijden zijn vegetarisch en je kunt andere dieetwensen doorgeven.

  • Er is in de villa een sauna en zwembad waar je gebruik van kunt maken, yay!

  • Het retreat start maandag 17 april om 13.00u, woensdag nemen we rond 14.00u afscheid.

  • De groep is minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers groot.

  • Er zijn yoga matten etc., maar je eigen spullen meenemen is altijd fijn. 

  • Wil je even wat met me overleggen? Mail me! 

unnamed.jpeg

"Echt een cadeautje voor jezelf! Even opladen in een prachtige omgeving, met liefdevolle verzorging, goede balans tussen tijd voor jezelf en hele fijne yoga-lessen van de mooie, lieve, enthousiaste Janneke, die je net dat zetje geeft om de uitdaging met jezelf aan te gaan. Na het retreat ging ik opgeladen, vol inspiraties weer terug naar huis."

"Janneke is een inspirerende vrouw, enthousiast. Haar lessen zijn lekker afwisselend, duidelijk en superfijn. Het was echt superfijn dat de kok heel het weekend allemaal lekkere dingen klaarmaakte en het programma zat goed in elkaar."

"Ik vond het een geweldig retreat wat tot in de puntjes verzorgd was. Je enthousiasme en persoonlijk aandacht creeerden een hele fijne sfeer, de yoga sessies waren yummy (en het eten was ook YUMMY), fijne balans tussen yoga/activiteiten en ruimte voor jezelf om te lezen, wandelen, slapen, etc. Fijne groepsgrootte (meer dan 15 vind ik een beetje veel en onpersoonlijk worden) en een hele fijne lokatie. Ik vond dus eigenlijk alles leuk!"

Arrangementen

Boek nu je plekje met € 100 early bird korting! 

 

Gedeelde 2 persoonskamer € 645 p.p.
(reguliere prijs € 745)

Privé kamer met eigen badkamer € 845 p.p. 

Beperkt aantal beschikbaar.
(reguliere prijs € 945)

Nieuw! UPGRADE - kom je helemaal zen uit een retreat, maar heb je moeite om dat gevoel langer vast te houden? Je kunt het retreat nu ook upgraden met 3 coachingsessies (online of in Haarlem) van mij. 1 tijdens en 2 na het retreat. Daarmee verankeren we je inzichten uit het retreat op een manier die bij jouw dagelijks leven past. Er zijn slechts 2 plekken beschikbaar voor de pilot prijs van € 333.

Prijzen zijn per persoon. Inclusief:​

  • 2 overnachtingen in de villa.

  • 2x diner, 2x fruitontbijt, 2x brunch, koffie/water/thee. 

  • En natuurlijk alle practices ♡

De voorwaarden van het arrangement vind je hier

Het retreat vindt plaats in Domburg, Zeeland.

 

JannekeretreatLR-4.jpg

ga je met me mee retreaten?

Te gek dat je mee wil! Je ontvangt een e-mail met meer informatie

Formulier
bottom of page