DSC02842.JPG

HEEL JE HART

Hoe kom ik hier overheen? Kan ik ooit weer liefhebben?

Ben je iemand met hartzeer of (liefdes)verdriet? Burn-out of depressie? Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken in een donkere periode in je leven? Met mijn Heart Healing Instagram Course ondersteun ik in je self healing en help ik je op weg naar een liefdevol, dankbaar leven.
Gebruik makend van de eeuwenoude yoga tradities en mijn persoonlijke ervaringen werk je drie weken lang aan het helen van je hart. Met speelsheid en lichtheid, want hartzeer is al serieus genoeg.

 
DSC02798.JPG

WANNEER IS DIT WAT VOOR JOU?

Gefeliciteerd! Jij kiest ervoor om niet bij de pakken neer te zitten. Als je de moed hebt om je pijn te voelen en de kracht hebt om van je hartzeer iets moois te maken, dan is deze course voor jou.

Juist toen ik hartzeer had, alles pijnlijk open lag en een burn-out had, ben ik op zoek gegaan naar mijn fundament. En ik wil jou helpen door mijn grootste lessen met je te delen.


Ik geloof niet zo in blaming, maar wel in zelfonderzoek. Wat kun jij leren van deze situatie? Waar kun jij transformeren? Wat heb jij daarvoor nodig? Ik geloof er niet in dat er maar 1 manier is. Dus heb ik geprobeerd te bundelen welke dingen er op welk moment van het proces voor mij helend waren. Zo krijg jij de handvatten die jou ondersteunen op je heart healing journey. 

Dus wil jij actief bezig zijn met de lessen die jouw (liefdes)verdriet je kan geven? Ben je nieuwsgierig naar hoe yoga en meditatie je hierbij kan helpen?

Doe dan mee!

 

WAT WE GAAN DOEN IN DE HEART HEALING COURSE

Aan de slag met jouw heart healing!

21 DAGEN

In drie weken ga je elke dag tussen de 15-30 minuten aan de slag met yoga, meditatie en oefeningen. In ongeveer 21 dagen kun je jezelf namelijk nieuwe gewoontes aanleren. De laatste les is een gezamenlijke 75 minuten live online yoga les.

IN JE EIGEN TEMPO

De course is twee maanden beschikbaar, dus je kunt het volgen in je eigen tempo. Voor een optimale integratie raad ik je aan om wel elke dag een half uur te besteden aan de course.

SUPPORT ELKAAR

In de besloten Instagram groep kun je zoveel delen als je wil met anderen die ook door een Heart Healing Journey gaan. We creëren een veilige omgeving met elkaar. Laat je inspireren en motiveren, sharing is caring!

TIPS EN TRICS

De course bestaat uit drie modules met in totaal 21 lessen. Naast deze lessen, deel ik ook boeken, recepten, podcasts etc. die mij hebben geholpen op mijn heart healing journey. Zo kun je, als je wil, de course nog meer verdiepen en eigen maken. Ook kun je je vragen stellen in de wekelijkse Live Q&A.

 

INVESTERING HEART HEALING COURSE

Twee eenvoudige opties

€89,-

Heart healing Instagram Course

Twee maanden toegang tot het Heart Healing Course Instagram account, inclusief:

 • Drie modules met 21 lessen meditatie, yoga en oefeningen. Ongeveer 15-30 minuten per dag.

 • Boeken-, podcast- en recepttips.

 • Laat je inspireren door andere deelnemers, met wie je kunt delen en van wie je kunt leren.

 • Drie Live Q&A sessies waar je al je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

 • Een afsluitende 75 min. live online yoga class.

€129,-

Heart Healing Instagram Course + Personal Touch

Twee maanden toegang tot het Heart Healing Course Instagram account, inclusief:

 • Drie modules met 21 lessen meditatie, yoga en oefeningen. Ongeveer 15-30 minuten per dag.

 • Boeken-, podcast- en recepttips.

 • Laat je inspireren door andere deelnemers, met wie je kunt delen en van wie je kunt leren.

 • Drie live Q&A sessies waar je al je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

 • Een afsluitende 75 min. online yoga class.

Plus:

 • Online prive kennismakingsgesprek.

 • Een prive yoga sessie van 90 minuten, volledig afgestemd op jouw healing vraag. Dit kan online of bij mij in de studio in Haarlem.

 
A70D39A3-253D-4169-8766-AD4D1EC7B4E3.jpe

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wat je nog wil weten

 

IS NA DEZE COURSE MIJN HART GEHEELD?

Nee. Net als elke vorm van zelfhulp, kan ik niet garanderen dat alles na de course opgelost is. Sowieso geloof ik dat we altijd een 'student of life' zullen zijn :) 
Ik probeer je te inspireren, te motiveren en je tools aan te reiken die je gaan helpen bij je heart healing journey.
Ik ben geen psycholoog. Het is altijd verstandig om 1:1 professionele hulp te zoeken wanneer je persoonlijke ontwikkeling wil doormaken.

WAT ALS HET ME NIET BEVALT WAT IK KRIJG?

Dan krijg je je geld terug. Ik ben zo overtuigd dat je dit gaat helpen, dat ik je met alle liefde je geld terug geef als dit niet zo is. Stuur me nadat je de course hebt afgerond een mailtje met je feedback en ik neem contact met je op.

IS HET ALLEEN VOOR LIEFDESVERDRIET?

Deze course is voor iedereen die een gebroken hart ervaart, door welke reden of omstandigheid dan ook. Omdat ik het gecreëerd heb na mijn scheiding en burn-out, zullen er persoonlijke voorbeelden in zitten over liefdesverdriet. Rouw, stress, angst, wanhoop zijn de universele emoties die je zult herkennen.

WAT HEB IK NODIG OM MEE TE DOEN?

 • Elke dag tussen de 15 en 30 minuten onverdeelde aandacht waarin je niet gestoord wordt: jouw me-time!

 • Een yoga matje is handig, verder heb je geen spullen nodig.

 • Een gratis Instagram account, je hebt er al eentje aangemaakt in vijf minuten.

 • Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. We gebruiken de yoga als middel voor heart healing. Mocht je meer achtergrond en uitleg willen over de houdingen, raad ik je een beginners workshop bij je yoga studio aan.

MEER OVER HEART HEALING YOGI

Janneke
Yoga Teacher RYT500

"Na mijn eerste yogales in 2008 wist ik het… dit gaat mijn leven veranderen! Als marketing manager in de corporate wereld en alleenstaande mama weet ik als geen ander hoe het is om onze diverse rollen te combineren in de veeleisende wereld om ons heen. Ik geloof dat we continue op zoek zijn naar de balans van geven en nemen, van aantrekken en loslaten, inspanning en ontspanning. Dit deel ik graag in mijn lessen met behulp van de prachtige yoga tradities zoals asana, pranayama en meditatie. 

Voor mij gaat de yoga practice over thuiskomen bij jezelf, het ontdekken van je gedachten, lichaam en spirit. De ultieme tool van zelfliefde en reflectie. In mijn speelse lessen die ik sinds 2012 geef, daag ik je uit en hoop ik dat je geniet!"

DSC02630.JPG